Klanttevredenheid
9
Sherefa

Wil je Sherefa boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sherefa voor een evenement.

Biografie Sherefa

Eindelijk is ie er! 'Is it Love' de single van de winnares van het SBS programma DanceSing! Tijdens de eindstrijd kreeg ze van alle juryleden een ‘10’ voor haar spectaculaire performance, waaronder van gast jurylid RedOne die speciaal voor de finale naar Nederland was overgevlogen.

Sherefa won een contract met Universal Music en na het winnen van de DanceSing finale mocht zij met Grammy-winnend producer RedOne een singel maken. Onlangs vloog zij dan ook naar Miami om haar debuutsingle “Is It Love” op te nemen, die vorige week officieel uit kwam. Vanaf heden is Sherefa ook beschikbaar voor tape optredens in het land. Zij brengt een bühne show met een internationale allure! Van uptempo danceable songs waarbij het dak er gegarandeerd vanaf gaat, tot enkele ballads waarbij Sherefa iedereen weet te raken met haar verbluffende stemgeluid.

Een professionele, internationaal georiënteerde en exact getimede show, waarbij alle details op het gebied van muziek, styling, dans en zang zo feilloos in elkaar overlopen en bij alle gasten een onuitwisbare indruk zullen achter laten!
 

Sherefa boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sherefa boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Sherefa boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sherefa
Sherefa
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095