Klanttevredenheid
9
Sfeermakers

Wil je Sfeermakers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sfeermakers voor een evenement.

Biografie Sfeermakers

SfeerMakers is een uniek muzikaal concept gebracht door accordeonist/zanger/entertainer Peter Laros en gitarist/zanger Coen Dassen. Deze twee rasmuzikanten laten hun muzikale kwaliteiten en ervaring samensmelten in een professionele en dynamische muzikale show met smaakvolle humor en interactie met het publiek.

In drie stappen zorgt SfeerMakers voor een ultieme muzikale beleving:
1. SfeerMakers Intiem
Rondlopend met accordeon en gitaar en gewapend met twee stemmen wordt er een op maat gesneden repertoire gebracht van tango tot rock 'n roll en van levenslied tot de laatste hit. Veel interactie en hilariteit en soms zelfs een traan, maar altijd sfeerverhogend.

2. SfeerMakers Electriques
Nog steeds akoestisch mobiel maar nu licht versterkt. Sfeervolle nummers worden afgewisseld met swingende nummers. Nog steeds intiem en persoonlijk maar iets meer naar de voorgrond.

3. SfeerMakers Party Time!
De akoestische instrumenten worden ingeruild voor de elektrische gitaar en de piano/hammond. Alle grote hits van de afgelopen vier decennia worden gespeeld: dance classics, soulkrakers, golden oldies, (Neder)pop en rock. Stilstaan is echt geen optie meer. Let's Party!

SfeerMakers is uitermate geschikt voor recepties, diner dansants, huwelijksfeesten, bedrijfsevenementen, kroegen en festivals.

Door de enorme veelzijdigheid en flexibele inzetbaarheid en professionele licht- en geluidsinstallatie is SfeerMakers de juiste keuze voor elk feestelijk event.

Sfeermakers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sfeermakers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sfeermakers
Sfeermakers
Sfeermakers

Sfeermakers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sfeermakers
Sfeermakers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095