Klanttevredenheid
9
Saxofonist Ivar in Sax

Wil je Saxofonist Ivar in Sax boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Saxofonist Ivar in Sax voor een evenement.

Biografie Saxofonist Ivar in Sax

Ivar on Sax is een jonge, trendy saxofonist die zijn muzikale carrière begon op slechts 14-jarige leeftijd door te improviseren op dancemuziek. Hij heeft uitgebreide ervaring in internationale optredens en reist tijdens de zomers door heel Europa. Ivar heeft opgetreden in populaire bestemmingen zoals Ibiza, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België, Spanje en zelfs in Las Vegas. De afgelopen jaren speelde hij als saxofonist voor 'De Toppers' in uitverkochte zalen.

Met een gevarieerd muzikaal CV is Ivar zeer flexibel en kan hij zich moeiteloos aanpassen aan uw wensen. Hij kan zowel als solo-artiest geboekt worden als in combinatie met zijn eigen DJ. Samen met zijn vaste DJ heeft hij meer dan 15 jaar ervaring, waardoor ze perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Ivar is mogelijk al bekend bij het grote publiek als saxofonist van 'De Toppers' of uit de Postcode Loterij reclame 'Geluk in de buurt'. Hij heeft tevens saxofoon gespeeld in videoclips van artiesten zoals Wolter Kroes en heeft op grote festivals opgetreden. Daarnaast heeft hij als gastsaxofonist opgetreden met bekende namen zoals Right Said Fred, SNAP!, Replay, DJ La Fuente, DJ Billy the Kit, Peter Koelewijn en Wolter Kroes. Ook heeft hij met zijn formatie isaxbonvineas als voorprogramma opgetreden voor artiesten zoals Douwe Bob, Handsome Poets, Bløf, Miss Montreal, Direct en vele andere bekende namen.

Momenteel is Ivar zeer actief met zijn formatie isaxbonvineas en treden ze op in binnen- en buitenland, zowel in clubs, op festivals als op andere grote evenementen. In de wereld van de dance heeft Ivar aanzienlijke ervaring en wekelijks staat hij in clubs en discotheken te improviseren op zijn saxofoon.

Saxofonist Ivar in Sax boeken doe je bij Viking Entertainment!

Saxofonist Ivar On Sax boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Saxofonist Ivar in Sax
Saxofonist Ivar in Sax
Saxofonist Ivar in Sax
Saxofonist Ivar in Sax

Saxofonist Ivar in Sax boeken?

EUR Prijs v.a. € 395,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Saxofonist Ivar in Sax
Saxofonist Ivar in Sax
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095