Klanttevredenheid
9
Candy Dulfer boeken

Wil je Candy Dulfer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Candy Dulfer voor een evenement.

Biografie Candy Dulfer

Candy Dulfer, de bekendste saxofoniste van Nederland. Ze werd geboren op 19 september 1969. Ze is zes jaar oud wanneer ze de saxofoon begint te bespelen. Haar vader, Hans Dulfer (zelf ook een bekende sax-speler), ziet het talent in Candy en laat haar bij een vereniging gaan waar ze de alt-saxofoon leert spelen, wat vandaag de dag nog steeds haar favoriete instrument is. In 1987 breekt ze door bij het grote publiek met haar band 'Funky Stuff'. Ze werkt in de tijd samen met de Amerikaanse levende legende Prince en met vele andere bekende artiesten. Zo ook met Eurythmics-lid Dave Stewart. Het tweetal scoort in 1990 een Europese nummer-1 hit met het nummer 'Lily was here', de soundtrack voor de Nederlandse film 'De Kassiere'. 

Door dit succes krijgt ze de kans een eigen album te maken. Het resultaat is het succesvolle album 'Saxuality', een wereldwijde millionseller. De jaren hierna komen diverse succesvolle albums van Candy uit, met daarop vele samenwerkingen met bekende artiesten. Ze wordt jaarlijks uitgenodigd voor verschillende toernees van bekende artiesten zoals Van Morrison en Prince.

Candy Dulfer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Candy Dulfer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Candy Dulfer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Candy Dulfer boeken
Candy Dulfer boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095