Klanttevredenheid
9
Sarita Lorena

Wil je Sarita Lorena boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sarita Lorena voor een evenement.

Biografie Sarita Lorena

Sarah de Sousa Gonçalves, geboren op 1 januari 1997 in Brazilië, staat bekend als Sarita Lorena. Op 9-jarige leeftijd verhuist ze vanuit Brazilië naar het Zeeuwse IJzendijke. Door in 2018 deel te nemen aan FunX Talent, waar ze de finale haalt, breekt ze door.

Braziliaanse roots
Sarita brengt haar kinderjaren door bij haar opa en oma in Brazilië. Op haar negende verhuist ze naar Nederland. Ze luistert tijdens haar jeugd naar veel verschillende muziekgenres. Haar moeder en stiefvader draaien veel Guus Meeuwis, Marco Borsato en BLØF.

Maar ook haar Braziliaanse roots komen terug in haar muzieksmaak. Ze luistert veel Latin, zoals Aventura met ‘Obsesion’. In Brazilië krijgt ze een barbiepop van Shakira, haar idool. Vanaf dat moment is Sarita’s doel om net zo beroemd te worden als Shakira, zodat ze ooit haar eigen barbiepop kan uitbrengen.

K3 en Tarzan
Sarita luistert als kind heel veel naar K3, waardoor ze beter Nederlands heeft leren praten. De film Tarzan is voor haar heel aangrijpend. Ze herkent zichzelf en haar moeder in het verhaal. Het nummer ‘You’ll be in my heart’ van Phil Collins is dan ook haar favoriete soundtrack.

De moeder van Sarita vindt school belangrijker dan het maken van muziek. Sarita is het daar helemaal niet mee eens. Doordat ze altijd contacten heeft in de muziekwereld, krijgt ze de kans om in het voorprogramma te staan van Niels Destadsbader. Hier neemt ze haar moeder mee naar toe en vanaf dat moment begrijpt haar moeder dat Sarita verder wil met muziek en niet met haar studie commerciële economie.

Talentenjacht
In 2018 besluit Sarita om mee te doen aan de talentenjacht van radiostation FunX. Daar krijgt ze acht weken de tijd om opdrachten te maken. Ze schrijft tijdens haar deelname haar liedje ‘Denk Maar Niet’, dat gaat over een breakup die niet zo goed verliep. Dat nummer is meteen ook haar meest gedraaide track.

Sarita Lorena boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sarita Lorena boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sarita Lorena
Sarita Lorena

Sarita Lorena boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sarita Lorena
Sarita Lorena
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095