Klanttevredenheid
9
Sanne Landvreugd

Wil je Sanne Landvreugd boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sanne Landvreugd voor een evenement.

Biografie Sanne Landvreugd

Sanne Landvreugd begon op haar twaalfde met saxofoon spelen. Eerst bij de locale muziekschool en eenmaal woonachtig in Amsterdam kreeg ze o.a. les van Bart Suer. Met name jazz, funk en veel improviseren prikkelde haar. Zo bereidde ze zich voor op het conservatorium. Na een aantal jaar hield ze het daar voor gezien en vertrok naar Suriname, waar ze verschillende groepen leidde.

Eenmaal terug in Nederland pikte ze toch weer haar studie aan het conservatorium op en is  ze in 2007 in Rotterdam afgestudeerd bij Benjamin Herman en Simon Rigter.

Tijdens haar studie was ze al actief met diverse eigen groepen zoals het Sanne Landvreugd trio en The Brass Babes. Inmiddels heeft ze op menig podium gestaan en met veel vooraanstaande musici gewerkt. Daarnaast  heeft ze een herkenbare eigen stijl ontwikkeld op haar saxofoon.

Sanne Landvreugd boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sanne Landvreugd boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sanne Landvreugd
Sanne Landvreugd
Sanne Landvreugd
Sanne Landvreugd

Sanne Landvreugd boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sanne Landvreugd
Sanne Landvreugd
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095