Klanttevredenheid
9
Rudi Rozenberg

Wil je Rudi Rozenberg boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rudi Rozenberg voor een evenement.

Biografie Rudi Rozenberg

Rudi Rozenberg; de meest spraakmakende stem van Duitsland! Op 14 jarige leeftijd begon Rudi Rozenberg zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann. Daar viel zijn talent zo op dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”.

Rudi Rozenberg op jouw evenement 

Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgde en na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto. (Dit is nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!). In zijn zeer kostbare vrije tijd geeft Rudi onvergetelijke optredens in binnen- en buitenland waar zijn fans meestal met bussen op afkomen. (Maarsoms komen ze ook met de trein of auto). Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!

Rudi Rozenberg boeken

Bij zijn live shows komen Nederlandstalige maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei waardoor Rudi Rozenberg een graag geziene gast is op o.a. Oktoberfesten en Après Ski Party’s! Het winterseizoen van 2018 begon al gelijk goed met zijn nieuwe single, een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay. Deze knaller, waarvan de clip is opgenomen op de bekende Heise Bierfesten, is geproduceerd door après ski König: DJ Maurice. Het winterseizoen 2019/2020 stond vooral in het teken van ‘Sex In The Snow’, één van de grote hobby’s van Rudi Rozenberg...
 

Rudi Rozenberg boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rudi Rozenberg boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze spraakmakende artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rudi Rozenberg
Rudi Rozenberg
Rudi Rozenberg
Rudi Rozenberg
Rudi Rozenberg

Rudi Rozenberg boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rudi Rozenberg
Rudi Rozenberg
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095