Klanttevredenheid
9
Rondje Doe Maar

Wil je Rondje Doe Maar boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rondje Doe Maar voor een evenement.

Biografie Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar-Tribute band! In geheel eigen stijl brengt Rondje Doe Maar de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Deels voor het feest der herkenning en deels omdat de nummers immers ook ooit zo bedoeld zijn.

Rondje Doe Maar heeft inmiddels zo’n 100 optredens op haar naam staan. Deze op bekende festivals, feesten en podia. Hierbij mag natuurlijk de landelijke theatertour die de band in 2013-14 uitvoerde niet ontbreken.

Rondje Doe Maar bestaat uit: Bart Wientjens (leadzang), Leo Sienot (zang en gitaar), Jens Kerkhoff (percussie), Kees van der Zijden (toetsen en zang), Alexander Hopster (bas) en Danny de Neef (drums en zang). Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra en het Metropole Orkest. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst.

Hoogtepunten van Rondje Doe Maar zijn naast vele bekende festivals zijn: - Theatertour i.s.m. Mojo Theaters/George Visser Productions (2013/2014) - Voorprogramma UB40 (met Ali Cambell) i.s.m. Tour Productions

Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is dit alles’, ‘Belle Helene’, ’ 32 jaar’, ‘De bom’ e.v.a. Rondje Doe Maar staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig.

Enkele quotes uit het publiek: “Ik kon ze allemaal meezingen”, “Wat een geweldige band zijn jullie!” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!”

Rondje Doe Maar boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rondje Doe Maar boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Rondje Doe Maar boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rondje Doe Maar
Rondje Doe Maar
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095