Klanttevredenheid
9
Ronald Sebök

Wil je Ronald Sebök boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ronald Sebök voor een evenement.

Biografie Ronald Sebök

Ronald Sebök raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in 'muziek'. Hij deed zijn ervaring op bij diverse lokale omroepen met het samenstellen van muziekprogramma's, daarnaast presenteerde hij als DJ bij o.a. Radio 10 Gold en Radio 2. In het dagelijks leven is Ronald muzieksamensteller bij Radio 2 en Radio 5. Naast zijn radiowerk is Ronald al ruim 10 jaar gepassioneerd DJ in het land. Van een RTL FM feestavond, voorprogramma Wipneus en Pim tot diverse classicparty's en bedrijfsfeesten voor onder andere McGregor, Albert Heijn, ABN AMRO en Tele2. Ronald is breed inzetbaar, representatief, kan indien gewenst enthousiast presenteren en bezit een enorme berg muziek. Van dance-classics tot meezingers en alles wat er tussen zit. Ronald zorgt gegarandeerd voor een geslaagde avond. Ronald is voor wat betreft zijn DJ werkzaamheden ook nog een beetje anders dan al onze andere DJ's. Ronald draait namelijk niet alleen op een fantastische manier de plaatjes maar kan ook met videoclips draaien tijdens zijn optreden.

Ronald Sebök boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ronald Sebök boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ronald Sebök

Ronald Sebök boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ronald Sebök
Ronald Sebök
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095