Klanttevredenheid
9
Ron Blaauw

Wil je Ron Blaauw boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ron Blaauw voor een evenement.

Biografie Ron Blaauw

De culinaire passie van Ron Blaauw is niet alleen in zijn eigen restaurants te vinden. Hij heeft de keukens van zo’n vijftal restaurants geïnspireerd en speelt een adviserende rol bij verschillende projecten. Daarnaast zetten vele merken het gezicht ‘Ron Blaauw’ graag in als ondersteuning in het communiceren van hun visie en het gevoel dat het bedrijf wil uitstralen. Van koffie tot ketchup, de nuchtere Ron Blaauw weet in duidelijke lijnen te vertellen waar het om gaat: genieten!

Ron Blaauw boeken 

Ruim dertig jaar later is Ron Blaauw geen chef-kok meer, maar culinair ondernemer. Hij inspireert iedereen met dezelfde passie voor ondernemen. Met zo’n vijftig gastlezingen per jaar weet hij mensen te overtuigen om de kracht van het ondernemerschap te zien, ongeacht welke branche.

Boek Ron Blaauw als spreker

Daarnaast is Ron een echte familieman. Hij heeft drie kinderen en woont samen met zijn vrouw Carla in Ouderkerk aan de Amstel, waar zijn culinaire verhaal ooit begonnen is..
 

Ron Blaauw boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ron Blaauw boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Topchef/spreker. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ron Blaauw boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ron Blaauw
Ron Blaauw
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095