Klanttevredenheid
9
ROMANI.

Wil je ROMANI. boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van ROMANI. voor een evenement.

Biografie ROMANI.

Twee jonge dames, een piano en twee waanzinnige stemmen. Meer is er niet nodig voor de unieke combinatie die ROMANI. heet.

ROMANI. boeken op jouw evenement 

Maaike en Nienke ontmoeten elkaar in 2011 tijdens hun studie in Zwolle. Zowel de muzikale als de vriendschappelijke klik is zo sterk dat ze besluiten samen op pad gaan om sfeervolle evenementen te betoveren met hun bijzondere samenspel. 

ROMANI. streeft er naar een huiselijke sfeer neer te zetten, waarbij gezelligheid en een knus gevoel de belangrijkste kernwaarden zijn. Ook draait ROMANI. haar hand niet om voor grotere evenementen, eventueel aangevuld met een gitarist of full band. 

ROMANI. boeken

Van een bruiloft tot de afterparty van een voetbalclub, en van Radio 538 tot een chic bedrijfsfeest, ROMANI. voelt moeiteloos aan wat een evenement nodig heeft om het nét dat beetje extra te geven. Door de warme sound van zang en piano, en met hits van toen en nu in het unieke akoestische ROMANI. jasje, laten de dames overal een diepe indruk achter.
 

ROMANI. boeken doe je bij Viking Entertainment!

ROMANI. boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
ROMANI.
ROMANI.

ROMANI. boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
ROMANI.
ROMANI.
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095