Klanttevredenheid
9
Rolling DJ

Wil je Rolling DJ boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rolling DJ voor een evenement.

Biografie Rolling DJ

Wat is een feestje zonder DJ?

Ja, dat is eigenlijk geen echt feestje. Daarom kies je voor een toffe DJ, maar wel een die multi inzetbaar is. Rolling DJ is een mobiele DJ booth voor feesten en partijen en komt goed tot zijn recht op bijvoorbeeld een receptie, in een tuin, op een terras of in een zaaltje. Bovendien is het een DJ die precies weet hoe hij de gasten moet laten dansen. Ook op 1,5 meter.

Een mobiele DJ zonder draden

Rolling DJ gebruikt een handgemaakte, unieke DJ booth op wielen. Daardoor rolt hij altijd overal naar toe en is in een handomdraai klaar om te gaan draaien. De DJ booth neemt minder dan een vierkante meter in beslag en de ingebouwde box op batterijen heeft genoeg power om zo’n 100 mensen op de dansvloer te krijgen. De lampjes aan de voorkant geven hem bovendien een extra touch. Toch is alles draadloos! Daarom is Rolling DJ perfect voor al je feestjes. Of het nu een bruiloft, een verjaardag of een bedrijfsborrel is. Je wilt tenslotte wel een léuk feestje.

Rolling DJ boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rolling DJ boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ op wielen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rolling DJ
Rolling DJ

Rolling DJ boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rolling DJ
Rolling DJ
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095