Klanttevredenheid
9
De Mobiele DJ

Wil je De Mobiele DJ boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Mobiele DJ voor een evenement.

Biografie De Mobiele DJ


Allround en altijd gezellig
De Mobiele DJ verrast uw gasten zodra hij binnen rijdt! Hij brengt sfeer en gezelligheid, is vrolijk en staat voor iedereen open, maakt graag een praatje zonder opdringerig te zijn. Het volume is altijd aangenaam en verzoekjes zijn altijd welkom.

De Mobiele DJ verschijnt overal waar behoefte is aan dansmuziek of mooie achtergrondmuziek, altijd op een prettig volume. De Mobiele DJ voelt feilloos aan wanneer hij naar een meer entertainende en animerende rol kan  schakelen. Ideaal bij een borrel, tuinfeest, op een boot, een congres, een huwelijk of bruiloftsfeest. 

verassend mobiel

De Mobiele DJ komt rollend de feest locatie binnen. Dit zorgt altijd voor een verrassing voor uw gasten. Ideaal als u buiten op het terras begint en later naar binnen wilt. 

repertoire

Het repertoire wordt altijd aangepast aan de smaak van de gasten, vrienden en bekenden. Geen monotoon gedreun maar bekende gevarieerde muziek met aandacht voor sfeer en gezelligheid op een prettig volume! Oldies & Evergreens, Disco  & Classics, R&B & Hip Hop, Latin & Balkan, Jazz & Tango en wat je maar wilt. 

Alles is mogelijk, de insteek is dat het een onvergetelijk feest wordt ;-) 

zonder stekkers

De Mobiele DJ kan zich vrij bewegen, kan zich op groepjes binnen de groep richten en heeft nauwelijks opbouwtijd. De Mobiele DJ Set werkt ca 8 uur zonder stekkers op accustroom en is ideaal wanneer er meerdere ruimtes bedient moeten worden. Het mobiele systeem kan middels een zender aangesloten worden op een vast geluidsysteem zodat de muziek en een eventuele speech overal te horen is. Gebruik van de draadloze microfoon is inclusief. 

smart-light

Tegen een meerprijs kunt u extra verlichting bestellen. Daarmee kan een saaie ruimte ineens heel mooi worden.

De verlichting bestaat uit 4 floodlights en 2 synchroon gestuurde moonflowers met beweegbare lenzen die een speels effect toevoegen (Ayra - TDC Triple Burst LED RGBWA).

Gages zijn exclusief 9% btw en reiskosten (Arnhem 0,40)
1 x 60 min binnen 1 uur 595,00
2 x 50 min binnen 2 uur 675,00
3 x 50 min binnen 3 uur 750,00

optioneel
- extra set 100,00
- wachturen 40,00
- sax va 375,00 ex reiskosten

De Mobiele DJ boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Mobiele DJ boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Dj. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Mobiele DJ
De Mobiele DJ
De Mobiele DJ
De Mobiele DJ
De Mobiele DJ
De Mobiele DJ

De Mobiele DJ boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Mobiele DJ
De Mobiele DJ
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095