Klanttevredenheid
9
Roberta Pagnier

Wil je Roberta Pagnier boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Roberta Pagnier voor een evenement.

Biografie Roberta Pagnier

Roberta Pagnier heeft een Nederlandse vader en een Italiaanse moeder. Al in haar jeugdjaren deed ze niets liever dan koken en dan vooral de Italiaanse keuken. Na succesvolle jaren in de horeca bleek zij ook media talent te hebben. Zo heeft ze voor Iens gewerkt, boeken geschreven, kookvideo's gemaakt voor het Parool en is ze bekend van 24Kitchen en Carlo's TV Café!
 

Roberta Pagnier boeken

Niet alleen als televisiechef, maar ook als spreker onderscheidt Roberta zich met een temperamentvolle doch warme presentatiestijl. Zo wordt zij veelvuldig geboekt voor culinaire events en workshops. Deze warmte speelt een centrale rol in haar traditioneel Italiaanse benaderingswijze van eten. In haar sociale kijk op koken staat er altijd wel iets lekkers op het vuur voor kinderen, vrienden en familieleden.
 

Roberta Pagnier boeken als spreker

In haar boek Heerlijk Italiaans laat ze de lezer kennismaken met dit soort authentieke Italiaanse gerechten. Want haar grootste missie is nog altijd om mensen blij te maken met eten. Deze positieve energie straalt de tv-kok ook uit in haar optredens als dagvoorzitter spreker tijdens culinaire workshops en andere evenementen. Het boeken van Roberta Pagnier staat garant voor een gezellige, leerzame en inspirerende ervaring.

Roberta Pagnier boeken doe je bij Viking Entertainment!

Roberta Pagnier boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Roberta Pagnier boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Roberta Pagnier
Roberta Pagnier
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095