Klanttevredenheid
9
Rob Meyer

Wil je Rob Meyer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Meyer voor een evenement.

Biografie Rob Meyer

~troubadour/zanger/gitarist/entertainer/one-man-band~ "Na jaren gespeeld te hebben in diverse top 40 bands besloot ik me meer te gaan richten op het  solo-werk, met de klemtoon op de entertainende factor. Zo ontwikkelde ik een repertoire van ruim 300 songs (sixties, folk,country, nederlandstalig,  rock 'n roll, latin, maar ook nummers van o.a.De Kast, Backstreet Boys,  Robbie Williams,  Acda en de Munnik, Gary Moore en Gareth Gates),  die ik aan elkaar verbind met cabareteske grap en praat!" De troudadour Rob loopt met gitaar tussen de pratende/dinerende/luisterende mensen door en snijdt zijn repertoire op maat van persoon tot persoon, van tafel tot tafel,  met extra accent op het romantische vlak

(Heren, geen angst voor Uw dame: Rob Meyer charmeert wel, maar bijt niet!). One-man-band Rob Meyer brengt voor de danslustigen zijn mini-discspeler mee met  door hemzelf in eigen studio ingespeelde orkestbanden,  zodat het geheel een swingender karakter krijgt. Klassiekers van o.a. Lee Towers, Rolling Stones, Elvis, Bruce Springsteen,  Dire Straits, KC and the Sunshine Band en Boyzone, alsmede meer hedendaagse acts als Nick en Simon, Frans Duyts, Caro Emerald, Enrique Eglesias, maar ook een authentieke Shadows-set passeren de revue. Entertainer/komiek Rob Meyer neemt altijd een pretkoffer vol toneelattributen mee,  die, indien de situatiehet toelaat, flink uitgepakt kan worden. 

Vooral tijdens de nederlandstalige set kan er van alles gebeuren!! Voor verzorgingstehuizen bestaat een aangepast Seniorenprogramma van ongeveer anderhalf uur (2x 45 minuten), voor een aangepaste prijs. Rest nog te vermelden dat Rob Meyer volkomen draadloos optreedt, zodat hij door de hele zaal kan lopen en spelen, met een geluidsvolume waarbij U gewoon  met elkaar kunt blijven praten.

Zoals U merkt staat bij Rob Meyer de interactie met het publiek voorop en schuwt hij niets om de zaal bij zijn optreden te betrekken, om U aldus een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

Rob Meyer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rob Meyer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rob Meyer
Rob Meyer
Rob Meyer

Rob Meyer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rob Meyer
Rob Meyer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095