Klanttevredenheid
9
Reptielenshow

Wil je Reptielenshow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Reptielenshow voor een evenement.

Biografie Reptielenshow

In Nederland zijn weinig mensen te vinden met zoveel kennis en expertise op het gebied van reptielen als Ferry van de Reptielenshow. Op 17 jarige leeftijd begon hij zijn loopbaan in West-Afrika, waar hij destijds stage liep bij experts op het gebied van slangen, krokodillen, vogelspinnen en andere reptielen. Door zijn kennis en vaardigheden mag hij zich inmiddels met recht een specialist noemen op het gebied van reptielen, amfibieën en spinachtigen.

De Reptielenshow is een interactieve en educatieve voorstelling die het hele land doorreist om bezoekers meer bij te brengen over het gaan en bestaan van exotische dieren. Bezoekers komen oog in oog te staan met grote slangen van circa 7 meter, vogelspinnen, leguanen en krokodillen. Met respect voor het dier worden de reptielen in een rustige en leerzame presentatie voorgesteld aan het publiek.

Reptielenshow boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Reptielenshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze spraakmakende live act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Reptielenshow
Reptielenshow
Reptielenshow
Reptielenshow
Reptielenshow
Reptielenshow

Reptielenshow boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Reptielenshow
Reptielenshow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095