Klanttevredenheid
9
Red Hot Chili Neppers

Wil je Red Hot Chili Neppers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Red Hot Chili Neppers voor een evenement.

Biografie Red Hot Chili Neppers

De nummer 1 Pepper-neppers...

De Red Hot Chili Neppers brengen een ode aan hun helden van de Red Hot Chili Peppers. Van de grote hits tot minder bekende Peppers-pareltjes, het repertoire van de Neppers heeft voor ieder wat wils.

De Red Hot Chili Neppers hebben een groot aantal podia in binnen- en buitenland opgefunkt en mogen zich inmiddels één van de beste Peppers- tributes van de Benelux noemen. De Neppers zijn altijd op zoek naar de perfecte benadering van het Peppers-geluid en zetten op het podium een eigen identiteit neer. De kenmerken van een Neppers-show? Energie, dynamiek, interactie, knallende funkrock... De Neppers hebben alles in huis wat je van een denderende Peppers-tribute mag verwachten!

Wat zeggen anderen over de Neppers?
"Muzikaal op absoluut topniveau en met een zeer dynamische en boeiende podiumperformance zorgde 4-mans RHCP tribute Red Hot Chili Neppers voor het hoogtepunt van deze editie. Vanaf de eerste akkoorden wisten de vier podiumbeesten het publiek ‘in te pakken’ en ook niet meer los te laten. Nummers als Suck My Kiss, Give It Away en Dani California werden op weergaloze wijze het publiek in gespeeld en zorgden voor een prima interactie en resulteerde uiteindelijk in de 1e plaats bij de vakjury” [bron: www.clashofthecoverbands.nl]

"De vereisten van een goede tribute-band zijn, naast dat de muziek zo goed mogelijk nagespeeld wordt, er ook geacteerd dient te worden, je kruipt tenslotte in de huid van een ander. Een parodie ligt dan al gauw op de loer en kan het hele eerbetoon naar beneden halen. De Neppers beheersen beide kenmerken tot in de puntjes. Vrijwel alle hits van de Peppers passeren in een energie vretende show de revue en benaderen het origineel tot op de millimeter". 

Red Hot Chili Neppers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Red Hot Chili Neppers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Red Hot Chili Neppers
Red Hot Chili Neppers
Red Hot Chili Neppers

Red Hot Chili Neppers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Red Hot Chili Neppers
Red Hot Chili Neppers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095