Klanttevredenheid
9
Raymon Hofkens

Wil je Raymon Hofkens boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Raymon Hofkens voor een evenement.

Biografie Raymon Hofkens

"Raymon is een stand-up comedian/cabaretier die 150 keer met de top van Nederland en België speelt. Raymon heeft diverse prijzen gewonnen en vele finales bereikt van festivals en wedstrijden. Hij is te horen geweest op Radio Veronica en 3FM. Hij mag elk jaar een comedyshow verzorgen op Lowlands. Raymon heeft al optredens verzorgd tijdens de Uitmarkt te Amsterdam, International Comedy Festival Rotterdam en Hecklers Comedy Festival Utrecht. 

Raymon is een energieke jongen met veel improvisatievermogen en een hoge grapdichtheid. Hij weet de zaal perfect aan het lachen te krijgen met zijn eigen kijk op de wereld. Achter iedere grap zit een gemeende emotie. Hij speelde al eerder samen in shows met oa Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en Guido Weijers.

Bedrijfsoptredens zijn voor Raymon geen onbekend terrein. Van stand-up comedy tot maatwerk. Raymon weet dat humor een perfecte manier is om te binden. Zo speelde hij in de grotere theaters van Nederland en voor diverse netwerk-organisaties. Wilt u Raymon laten optreden dan krijgt u gegarandeerd een optreden van hoog niveau en veel humor. Op dit moment is Raymon een veelgeboekt MC/Presentator voor elk type event".

Raymon Hofkens boeken doe je bij Viking Entertainment!

Raymon Hofkens boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Raymon Hofkens
Raymon Hofkens
Raymon Hofkens

Raymon Hofkens boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Raymon Hofkens
Raymon Hofkens
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095