Klanttevredenheid
9
Ray Klaassen

Wil je Ray Klaassen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ray Klaassen voor een evenement.

Biografie Ray Klaassen

Ray Klaassen bekend van de allereerste editie van de RTL4 kijkcijferhit 'The Voice Of Holland' speelde al gitaar voordat hij het woord gitaar uberhaupt kon uitspreken. Muziek werd hem thuis met de paplepel ingegoten. Zijn vader speelde prachtig klassiek piano, wat een geweldige basis was voor zijn werk van nu.

Toen Ray amper 11 was begon hij met klassieke gitaarlessen en volgde later hij, toen hij 22 was, een 2-jarige zangopleiding (AVLM) in Hilversum. In die tijd trad Ray al zeer regelmatig op met diverse bands. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en deed Ray besluiten om op eigen benen verder te gaan en vanaf dat moment uitsluitend met zijn gitaar het land in te trekken. Ray wilde eerlijke muziek brengen. Puur en recht uit het hart.

Vanuit deze basis ontwikkelde Ray zich verder en verder. Ook zijn werk als webmaster bij Sky Radio heeft hieraan een belangrijk steentje bijgedragen. Ray was toen al zo bezeten van zijn vak dat collega's hem regelmatig kwijt waren waarna bleek dat hij 'gewoon' bij radiolegende Jeroen van Inkel in de studio jingles stond te in te zingen. Ray volgde zijn hart. Door zijn tomeloze inzet kreeg Ray een eigen item in de ochtendshow op Radio Veronica: 'Een Wijssie voor een Meissie'. Hij schreef samen met collega Joost Griffioen Jeroen's bekendste jingle: 'M'n dag is goed'. Maar toen van Inkel van Veronica naar Q-music ging, ging Ray ook. En ook daar kreeg Ray wederom een item in de ochtendshow.  Toch besloot Ray het diepe in te duiken en er volledig voor te gaan; hij nam afscheid van zijn vaste baan en werd full time muzikant!Tegenwoordig hoor je hem dagelijks in tv-producties en op de landelijke radio, bijvoorbeeld in de jingles van Q-music, 100%NL, Radio Veronica en 3FM. Sinds 2006 schrijft Ray popnummers voor o.a. Tim Douwsma, Dean en de Vlaamse artiest Gene Thomas.

Ray's landelijke bekendheid kreeg in de zomer van 2010 een enorme boost. Hij overviel de kijker met een sublieme auditie die alle coaches direct deed omdraaien. Onder leiding van coach Jeroen van der Boom strandde hij op een mooie 17e plaats. Hij liet tenminste 7000 auditanten achter zich en kijkt met heel veel plezier
terug naar een van de mooiste ervaringen in zijn leven.

Anno 2011 is het tijd voor de allereerste single na The Voice. Het prachtige 'Tussen Nu en Nooit' werd door Ray zelf geschreven en staat voor alles wat Ray op dit moment in huis heeft. Een heerlijke popsong met een eigen geluid. Ray Klaassen is er klaar voor. Laat je verassen!

Ray Klaassen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ray Klaassen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ray Klaassen
Ray Klaassen
Ray Klaassen

Ray Klaassen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ray Klaassen
Ray Klaassen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095