Klanttevredenheid
9
R.A.T.S.

Wil je R.A.T.S. boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van R.A.T.S. voor een evenement.

Biografie R.A.T.S.

Hoe het is begonnen.
Tijdens een praatje in de kantine van de voetbalclub is het idee ontstaan om een band op te richten. Een goed idee, maar met 2 personen is de band nog lang niet compleet.

Het bleef een tijdje stil rond de ‘band’, maar op een koude winteravond in December 2011 kwam de band onder het genot van een pilsje weer ter sprake, terwijl er naast ons een keurige zanger stond te roken. …Zonder enige twijfel lichtte we hem in over ons idee en hij was meteen enthousiast. Als klap op de vuurpijl kende hij nog iemand die toevallig ook in een band wilde spelen.

Vanaf dat moment was ‘R.A.T.S.’ een feit. De afkorting R.A.T.S. staat voor ‘Rob And The Smokers’ en is ontstaan doordat Rob, onze gitarist, niets van rook en roken moet hebben. Dit terwijl de rest van de band rookt als een schoorsteen. Na een aantal repetities kwamen we tot de conclusie dat er nog iets ontbrak aan de band, een toetsenist. De drummer kende nog wel iemand die deze rol in de band misschien wilde invullen. Zo gezegd zo gedaan en na een kort gesprekje was R.A.T.S. uitgebreid naar een bezetting van vijf personen.

Inmiddels is ook de eerste personele wisseling een feit en hebben we inmiddels een nieuwe toetsenist binnen de gelederen.

R.A.T.S. neemt u mee in een show die voor jong en oud publiek is. De muzikale en gedreven bandleden zorgen voor een optreden met klanken die variëren van liedjes uit de sixties’ tot aan de moderne muziek van nu! Zo luister je het ene moment naar Paul mcCartney en John Lennon van de Beatles, om vervolgens weer 10 jaar verder de tijd in te gaan met de Zweedse talenten van ABBA. Natuurlijk kunnen bands als AC/DC, the Monkees en Mumford and sons niet ontbreken.

R.A.T.S. laat u zowel de pop als rock nummers van de afgelopen jaren ervaren. Hierbij moet u denken aan artiesten zoals de gebroeders Followill van Kings of Leon, Bono van de Ierse band U2 en de Amerikaanse bluesrock duo The Black Keys. Zoals U kunt lezen heeft R.A.T.S. een breed scala aan bekende nummers die iedereen van jong tot oud mee kan zingen. R.A.T.S. Vocalist – Joey Martens Gitarist – Rob Thijs Toetsenist/Gitarist – Hans Liebregts Bassist – Johan Engelen Drummer – Mark van Mierlo

R.A.T.S. boeken doe je bij Viking Entertainment!

R.A.T.S. boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
R.A.T.S.
R.A.T.S.
R.A.T.S.

R.A.T.S. boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
R.A.T.S.
R.A.T.S.
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095