Klanttevredenheid
9
Quintino

Wil je Quintino boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Quintino voor een evenement.

Biografie Quintino

DJ Quintino (Quinten van den Berg) is  geboren in Den Helder in 1985. Hij begon op 15-jarige leeftijd als DJ. Toen hij 18 jaar was werd hij ontdekt door Laidback Luke en bracht hij zijn eerste tracks "Meisjes", "Wooker" en "SupersoniQ" uit. 

De grote doorbraak van Quintino's kwam toen hij een remix maakte van het nummer "Rap Das Armas" van Cidinho & Doca's in april 2009. Dat werd een enorme wereldwijde clubhit en stond ook bovenaan in de Nederlandse verkoop en airplay charts. De clip is inmiddels meer dan 10 miljoen keer op Youtube bekeken.

Zijn volgende grote hit, "Heaven", een samenwerking met soulzanger Mitch Crown, werd uitgebracht in augustus 2009. Deze versie was een grote hit voor Quintino en was een van de meest gespeelde radio platen in 2009. De follow up single werd uitgebracht in 2010. "Je kan niet ontkennen ', wederom met vocalen van Mitch Crown, en was ook een groot succes.

In 2010 startte Quintino zijn eigen label SupersoniQ Records, waarin hij veel superieure club tracks uitbracht. Denk aan nummers  als "Fire" van Quintino & The Partysquad, 'Drop The Beat "&" Sustain' van Quintino en de geweldige club banger' I Feel".

In de zomer van 2011 besloten Quintino en Sandro Silva hun krachten te bundelen wat resulteerde in de release van 'Epic' op het label van Tiësto's 'Musical Freedom'. 'Epic' verbleef lang aan de  de top van de hitlijsten en in 2012 werd  'Epic' zelfs platina in Nederland! Een geweldige prestatie voor Quintino en Sandro Silva! De track werd meer dan 3,5 miljoen keer bekeken op YouTube en behaalde een nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40!

Quintino boeken doe je bij Viking Entertainment!

Quintino boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Quintino boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Quintino
Quintino
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095