Klanttevredenheid
9
Pretty Pink

Wil je Pretty Pink boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pretty Pink voor een evenement.

Biografie Pretty Pink

Pretty Pink komt uit de bossen van Harz middenin Duitsland. Ze heeft haar sporen verdiend met haar natuurlijke, onderscheidende deep- & tech house sound en haar self-made imperium: Deep Woods Radio.

De ervaren Duitse vrouwelijke DJ, artiest en producer trok wereldwijd de aandacht van mensen dankzij haar meedogenloze drive en passie voor het vak. Met een steeds veranderende maar consistente sonische bezorging, probeert ze altijd een manier te vinden om haar kunstenaarschap naar een hoger niveau te tillen. In 2013 verscheen haar debuut met een onvergetelijke remix van ‘Get Lucky’ van Daft Punk, die de aandacht van de deep house-scene opeiste met haar vermogen om direct verbluffende dancefloor-platen te maken.

Met releases op Armada, Found Frequencies, Suara en meer, biedt de indrukwekkende discografie van Pretty Pink een diversiteit aan sounds die elektronische muziekliefhebbers over de hele linie zullen plezieren. Inmiddels heeft ze haar sound mogen delen op verschillende podia van minimaal honderd steden over de hele wereld . Pretty Pink speelde samen met respectabele smaakmakers op een groot aantal prominente locaties in haar thuisland - Nature One, Sonne Mond Sterne, Airbeat One, New Horizon, World Club Dome en meer.

Pretty Pink boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pretty Pink boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze female DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Pretty Pink
Pretty Pink
Pretty Pink

Pretty Pink boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Pretty Pink
Pretty Pink
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095