Klanttevredenheid
9
Pierre van Dam

Wil je Pierre van Dam boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pierre van Dam voor een evenement.

Biografie Pierre van Dam

Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren, net  geen kerstkind dus,maar dat neemt niet weg dat hij al zeer snel talent bezat  om naam te maken in de Nederlandse showbusiness.

Dit uitte zich in het feit dat hij op zeer jonge leeftijd te zien was in de  piste van een Nederlands kindercircus. Na deze periode nam Pierre deel aan diverse talentenjachten in heel Nederland, en daaruit bleek al snel dat  Pierre over een stem beschikte die klinkt als een klok.

Pierre van Dam boeken 

Bij zijn optredens werd hij geconfronteerd met "keien" van het Nederlandstalig zangrepertoire als Manke Nelis Koos Alberts, Johnny Jordaan, Andre Hazes en vele anderen. Een groot deel van het Nederlands kijkerspubliek heeft hem reeds kunnen aanschouwen in de "Henny Huisman's  Soundmixshow", en sindsdien ging zijn aankomende ster alleen maar opwaarts.

Ondanks dat Pierre veel liedjes zingt van Amsterdamse grootheden was zijn grootste wens een eigen repertoire te bouwen met liedjes uitsluitend voor hem geschreven.

Boekingen Pierre van Dam 

Dit was snel gebeurd. Bart v.d. Post en Peter de Wijn, beter bekend als de tekstschrijver en producer/componist van artiesten als Gerard Joling en Koos Alberts hebben speciaal voor Pierre de single "Dat bruine Cafe"geschreven.

Deze single werd een top-40 hit, en zo begon voor Pierre eindelijk een leven als fulltime artiest.

De laatste jaren is Pierre vol op het nieuws geweest met zijn singles en albums die werden uitgebracht
 

Pierre van Dam boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pierre van Dam  boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Pierre van Dam
Pierre van Dam

Pierre van Dam boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Pierre van Dam
Pierre van Dam
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095