Klanttevredenheid
9
Paul Chapman

Wil je Pianist Paul Chapman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pianist Paul Chapman voor een evenement.

Biografie Pianist Paul Chapman

Of je op zoek bent naar een Zanger-Entertainer, Duo of Trio. In principe kan Paul Chapman in elke bezetting aan al uw specifieke wensen voldoen.

Door zijn uitgebreide repertoire en energieke speelwijze is de formatie Paul Chapman een graag geziene act op de meest uiteenlopende gelegenheden. U kunt ze onder anderen tegenkomen als entree-act of als avondvullend entertainment op bedrijfsfeesten, bruiloften, dansavonden, kermissen, thema-avonden, jubilea, e.d., als achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie maar ook als muzikale begeleiding tijdens een huewlijksvoltrekking in de kerk of in het stadhuis.

Het repertoire is zeer uitgebreid en 100% allround en zeer flexibel te hanteren. Paul Chapman speelt onder anderen evergreens, top 40/100, Lating, Country, Reggae, Pop, Jazz, Diner Dansant, Easy Listening, Nederlands-, Duits-, Limburgstalig stemmingsrepertoire en specifieke Limburgse Vasteloaves Meziek.

Gooi de beste popmuziek, rock, smartlappen, meezingers, volksmuziek, feestmuziek, schlagers en de nieuwste party hits samen in een cocktailshaker en je krijft de unieke muziekmix die Paul Chapman kenmerkt!

Tijdens hun optredens wordt jong en oud meegezogen in een interactieve show. Kijken, meezingen en lekker zwijmelen. Doordat alle muzikanten zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan weten ze precies wat hun publiek wil meemaken, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is!

Paul Chapman is een feestband die uitermate geschikt is voor onder anderen Kermis, Feesttent, Bruiloft, Oktoberfest, Biercantus, Dorpsfeest, Receptie maar ook als surprise act van bijvoorbeeld 60 minuten op uw personeels- tuinfeest etc. Het programma kan worden uitgebreid met de drive-in show van feesst DJ Paul, die dan het voorprogramma, de pauzemuziek en eventueel het afterprogramma verzorgt.

Ook is Paul Chapman in principe in staat elk door u gewenst themafeest van een volledig passende show en entourage te voorzien (aangepaste muziek, overig entertainment, zaal, aankleding).

Als extra optie kan Paul Chapman, tegen meerprijs, een pauze DJ aanbieden die dan in combinatie met de Paul Chapman live band uw avond zal verzorgen! Hierdoor krijgt u het beste van twee werelden; Live muziek en een DJ.

Paul Chapman beschikt over eigen licht- alsmede over high-tech geluidsinstallatie, geschikt voor evenementen tot 350 personen. Voor grotere gezelschappen huren we het meerdere geluid in overleg met u.

U hoeft alleen maar te zeggen waar, wanneer en hoe laat en Paul Chapman maakt er een feest van.​

Pianist Paul Chapman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pianist Paul Chapman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Paul Chapman
Paul Chapman
Paul Chapman

Paul Chapman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Paul Chapman
Paul Chapman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095