Klanttevredenheid
9
Paul Chapman

Wil je Pianist Paul Chapman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pianist Paul Chapman voor een evenement.

Biografie Pianist Paul Chapman

Ondanks het feit dat Paul! voor velen geen onbekende is, is hij toch een nieuwkomer op de artiesten markt. Voorheen kon je hem aantreffen als entertainer/zanger die zichzelf op zijn rode piano begeleide nu heeft hij ervoor gekozen om als zanger verder te gaan. Deze altijd goed gemutste allround rasartiest

weet in een handomdraai Uw publiek op zijn hand te krijgen en van elke party een fantastisch, groot en uitbundig feest te maken. Iedere keer weer haalt Paul! het onderste uit de kan en laat hij "zijn publiek" uitbundig meezingen, feesten of zwijmelen met de door hem ten gehore gebrachte songs.

 

Paul! kan Uw publiek zowel met een 30-45 minutendurend  optreden in 1 genre, bijv. : Nederlandstalig / Limburgstalig / Duitstalig / Tropical / Rock & Roll / Vegas style etc of een mix hiervan bespelen, al naar gelang Uw wens! Alles is bespreekbaar.

Pianist Paul Chapman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pianist Paul Chapman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Paul Chapman

Paul Chapman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Paul Chapman
Paul Chapman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095