Klanttevredenheid
9
Party en Co

Wil je Party en Co boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Party en Co voor een evenement.

Biografie Party en Co

Dit allround duo, met zangeres en zelfs echt blaaswerk, kunt u zorgeloos boeken voor elke gelegenheid. Door een bijzonder breed repertoire, van o.a. feestmuziek, easy listening, klassieke dansstijlen tot de nieuwste top 40 nummers, de moderne housebeat en de stevige top 100 klassiekers, is Party & Co voor ieder publiek een streling voor het oor.

Dat Party & Co over meer dan voldoende ervaring beschikt om op elke situatie moeiteloos in te kunnen springen is te danken aan het feit dat Paul en Petra jarenlang het gezicht bepaalden van het toporkest Big Nick. Party & Co is dan ook niet zomaar een duo, maar een moderne, professionele tweemansformatie met een, niet van een compleet orkest te onderscheiden, volwassen sound. Een up to date, op elke locatie aan te passen geluidset en een schitterende lichtshow, completeert het geheel en maakt Party & Co ook een lust voor het oog. Party & Co bestaat uit : Paul Backbier : toetsen, gitaar, saxofoon, zang Petra Backbier : zang, percussie

Party en Co boeken doe je bij Viking Entertainment!

Party en Co boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Party en Co
Party en Co
Party en Co
Party en Co
Party en Co
Party en Co

Party en Co boeken?

EUR Prijs v.a. € 1095,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Party en Co
Party en Co
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095