Klanttevredenheid
9
Papa Lauda

Wil je Papa Lauda boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Papa Lauda voor een evenement.

Biografie Papa Lauda

Papa wie? Papa Lauda!

Wie aan après-ski denkt, denkt aan Papa Lauda. En Papa Lauda denkt maar aan één ding: après-ski! Met Papa Lauda après-skiën we het hele jaar door, van januari tot december. Of het nu om bierfeesten in de plaatselijke kroeg gaat of Megapark op de grootste festivals, spring mee in die feestgondel en laat je omverblazen door een lawine van Tiroler hits, schnaps en worstenbroodjes. Het is altijd een groot feest, of ja; après-ski party! Ben jij klaar om die bierlaarzen achterover te gooien na een heerlijke dag op de latten?

Al vanaf jonge leeftijd gaat het positief bergafwaarts met de man die wij kennen als Papa Lauda. Hij skiet vanaf zijn achtste, stond als klein mannetje al links vooraan in de après-skibar en heeft vervolgens de dansvloer ingeruild voor de DJ booth om iedereen gek te maken met zijn feestelijke muziekcreaties, hoempa moves en slechte grappen. Gas erop!

Met eigen hits zoals "Après Ski Op Mijn Manier" en "Hallo", maar ook ouderwetse knallers zoals "Mama Lauda" (nee, niet moeders van), weet Papa Lauda een show neer te zetten die elk festival, evenement en kroeg in vuur en vlam zet. Hoe koud het ook mag zijn, het is altijd 110% knallen, van voor naar achter en van links naar rechts. Een hoog meeschreeuwgehalte en een goede dosis gezelligheid zijn absoluut gegarandeerd! In de afgelopen periode heeft Papa Lauda al staan beuken op de winterse podia van Dutchweek op de Oostenrijkse pistes, Alpes les Deux en Winterpark. Ook in de zomer staat deze man te zweten in zijn skipak en heb je met hem kunnen proosten op festivals zoals Lakedance, Decibel en Total Loss Festival.

Tot snel, hatsjikidee!

Papa Lauda boeken doe je bij Viking Entertainment!

Papa Lauda boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze aprés-ski zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Papa Lauda
Papa Lauda
Papa Lauda
Papa Lauda
Papa Lauda
Papa Lauda
Papa Lauda
Papa Lauda
Papa Lauda
Papa Lauda

Papa Lauda boeken?

EUR Prijs v.a. € 895,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Papa Lauda
Papa Lauda
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095