Klanttevredenheid
9
Nigel Otermans

Wil je Nigel Otermans boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nigel Otermans voor een evenement.

Biografie Nigel Otermans

"Op 11 jarige leeftijd was ik helemaal verkocht nadat een vriend een truc liet zien. Sinds dat moment ben ik dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts." Aldus Nigel Otermans.
 
Nigel Otermans heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019) en Finalist bij ‘Kunstbende Theater’ en 'Circus Got Talent'. Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s van bedrijven en heeft hij in de bioscoopfilms ‘Circus Noël’(2019) en ‘Misfit de finale’ (2020) gespeeld als illusionist. In 2021 zijn eerste eigen theatervoorstelling ''Magic Nights Valkenburg'' waarmee hij samen met zijn team de hele zomer in het prachtige Openluchttheater van Valkenburg heeft gestaan!
​​
,,De connectie met het publiek vind ik heel belangrijk. Daar gaat het uiteindelijk om! De mensen meenemen in mijn magische wereld omringd met het showelement. Inmiddels heb ik een gemotiveerd en getalenteerd team om mij heen waarmee wij alle specialiteiten – technici, choreografie, muziek en kleding - samen brengen tot een krachtig geheel.’’

Nigel Otermans boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nigel Otermans boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Nigel Otermans
Nigel Otermans
Nigel Otermans
Nigel Otermans
Nigel Otermans
Nigel Otermans
Nigel Otermans
Nigel Otermans
Nigel Otermans
Nigel Otermans

Nigel Otermans boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nigel Otermans
Nigel Otermans
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095