Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Uitgelicht: MEL & DJO

Djonina en Mel vormen samen een bijzonder female duo dat de harten van het publiek verovert met hun unieke optredens. Djonina, een getalenteerde zangeres, en Mel, een top vinyl DJ, brengen de nostalgie van de jaren 60, 70 en 80 terug met een vleugje 90's muziek. Hun samenwerking is het perfecte huwelijk tussen live zang en het warme geluid van analoge vinylplaten.

Met hun opzwepende optredens nemen Djonina en Mel het publiek mee op een muzikale reis door de decennia. De aanstekelijke mix van live zang en vintage vinylklanken zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Van intieme kleine zalen tot grotere festivals, het duo is in staat om elke locatie te transformeren in een bruisende dansvloer vol nostalgische sfeer.
De grenzen van Nederland en België vormen geen obstakel voor dit dynamische duo. Ze zijn altijd bereid om hun passie en talent met een breder publiek te delen. Hun muzikale aanwezigheid blijft groeien en heeft hen een stevige positie in de muziekwereld opgeleverd.

MEL & DJO boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFO / BOEKEN
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095