Klanttevredenheid
9
Niels Geusebroek

Wil je Niels Geusebroek boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Niels Geusebroek voor een evenement.

Biografie Niels Geusebroek

De naam Niels Geusebroek is allang enorm bekend in het Nederlandse muzieklandschap. De band Silkstone, het programma The Voice Of Holland, de hardstylehit Year Of Summer… in de afgelopen jaren heeft Niels zijn veelzijdigheid overtuigend bewezen. Maar hij is vooral een singer-songwriter. En levert nu zijn langverwachte eerste solo-album af: ‘Lines’.

Niels Geusebroek boeken

Een pure, ambachtelijke singer-songwriter plaat wilde hij maken. Op Lines is Niels Geusebroek bewust weggebleven van de door hem genoemde ‘wall of sound’, de muur van elektrische gitaren die zijn voormalige band Silkstone gebruikte. Ook rockachtige drums waren uit den boze. Als solo-artiest wilde hij een ingetogen geluid neerzetten, waarbij de nadruk op zijn stem ligt.

Boekingen Niels Geusebroek

Met het resultaat is hij meer dan tevreden: “Wat ik me voor ogen heb gesteld, is gelukt. ‘Lines’ is stoer en gelaagd. Er staan nummers op met veel instrumenten en stemmen, maar andere liedjes zijn juist heel transparant, met zang en alleen gitaar of piano.”

Niels Geusebroek boeken doe je bij Viking Entertainment!

Niels Geusebroek boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger en singer-songwriter. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Niels Geusebroek boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Niels Geusebroek
Niels Geusebroek
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095