Klanttevredenheid
9
Nickelbass

Wil je Nickelbass boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nickelbass voor een evenement.

Biografie Nickelbass

Wil je Nickelbass boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nickelbass voor een evenement.

Nickelbass boeken op jouw feest of evenement

Nickelbass, ook wel bekend als Bram Koopmans, is een allround DJ & Producer. Nickelbass begon met produceren op 14 jarige leeftijd op de computer van zijn vader. Zodra hij genoeg geld bij elkaar had gespaard kocht hij zijn eigen pc zodat hij alle tijd had voor zijn ideeën met tientallen producties als resultaat. Meerdere remixen en bootlegs worden gesteund door verschillende top 100 DJ Mag DJ’s zoals o.a: Hardwell, Kris Kross Amsterdam en verschillende radio stations zoals SLAM & 538. Vorig jaar trok hij landelijke aandacht met zijn plaat Een Atje Voor De Sfeer, uitgevoerd met Gebroeders Ko. 

Achter de deejay decks is Nickelbass zeer geliefd door zijn catchy sets. Vol energie en passie is het een plezier om een live set mee te maken. Nickelbass mixt alle genres door elkaar, met Nederlandse sounds, een succesformule die altijd werkt.      

Nickelbass boeken 

Nickelbass boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Nickelbass boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nickelbass boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Nickelbass boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nickelbass
Nickelbass
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095