Klanttevredenheid
9
Nick Nicolai boeken

Wil je Nick Nicolai boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nick Nicolai voor een evenement.

Biografie Nick Nicolai

Nick Nicolai staat voor velen bekend als de opvallende winnaar in het tv-programma “Holland’s Got Talent”. Bij de audities heeft hij al laten zien dat hij een zeer open jongen is met een gigantische passie voor muziek. Keer op keer bleef hij de jury verbazen en verrassen en heeft hij bewezen dat hij gehoord moet worden.

Sinds dit avontuur is alles in een vogelvlucht gegaan voor Nick en heeft hij met zijn singles bewezen een zeer veelzijdige artiest te zijn. Van soul nummers als “Superstition” en “Soul Man” tot Nederlandstalig met zijn nieuwste single “Toekomst”.

In 2018 heeft zanger Nick Nicolai tijdens de SBS6-talentenjacht Topper Gezocht diepe indruk gemaakt met zijn vertolking van André Hazes' megahit ‘Zij Gelooft In Mij’. Al na de eerste noten zaten Jeroen van der Boom, Gerard Joling, René Froger en Jan Smit met open mond en stijgende verbazing naar de loepzuivere uithalen van Nick te luisteren. De winnaar van Holland's Got Talent 2016 heeft met zijn succesauditie een zogenoemde hotseat veroverd, waarmee hij een gegarandeerde plek heeft in de halve finale van Topper Gezocht.
 
En niet alleen de jury was zwaar onder de indruk. Heel Nederland valt voor de jonge, opvallend introverte zanger. Het YouTube fragment van Nick’s optreden van afgelopen zaterdag is inmiddels ruim 320.000 keer bekeken! Hij laat daarmee zijn concurrenten ver achter zich! Ook de landelijke media heeft Nick opnieuw ontdekt; in bijna alle landelijke dagbladen wordt Nick geroemd om zijn buitengewoon knappe prestatie en op social media is de bom inmiddels ook gebarsten!

Daarnaast heeft Nick een nieuwe single en videoclip ''Forever Me'' uitgebracht. Na zijn winst HGT is hij meegezogen in de muziekindustrie dat alleen teleurstellingen heeft gebracht. Mede hierdoor heeft hij het heft in eigen handen genomen en het roer omgegooid. Hij heeft aan zichzelf gewerkt en is minstens 60kg afgevallen. Hij staat nu positief in het leven en hij heeft zijn muzikale passie gevonden in de soul music.

Nick is daarmee een artiest die je in de gaten moet houden en waar je nog veel meer van gaat horen in de toekomst!

Nick Nicolai boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nick Nicolai boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Nick Nicolai boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nick Nicolai boeken
Nick Nicolai boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095