Klanttevredenheid
9
Nathalie Makoma

Wil je Nathalie Makoma boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nathalie Makoma voor een evenement.

Biografie Nathalie Makoma

Nathalie Makoma is een podiumbeest in hart en nieren! In Nederland kennen we haar van haar spetterende optredens tijdens oa. Idols 4 (Finaliste), Dancing with the Stars, Sterren Springen, Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS en haar gastoptredens bij Toppers in Concert in de Amsterdamse ArenA. 
 

Nathalie Makoma boeken op jouw evenement

Nathalie staat wekelijks op het podium in zowel binnen- als buitenland. Haar zinderende bühne shows met nummers als Show me love, Mesmerized, Stayin’ alive, Proud Mary en Waka Waka zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware must have op ieder (bedrijfs)feest en evenement.

Nathalie Makoma mag met haar ongekende stemgeluid en aanstekelijke energie met recht de Diva of Soul & Disco worden genoemd.
 

Nathalie Makoma boeken

Nathalie Makoma kun je ondere andere kennen van televisie als winnares van het televisieprogramma "All Togheter Now".  De 100-koppige jury van het RTL4 programma werd letterlijk en figuurlijk omver geblazen met haar energieke perfomance! Met haar immense haardos en powerstem, onlosmakelijk de handelsmerken van Nathalie, wist ze in no-time alle 100 juryleden van de stoel te krijgen met haar uitvoeringen van 'Proud Mary' en 'Mesmerized'! We zullen de komende tijd nog veel gaan zien en horen van dit podiumbeest. 
 

Nathalie Makoma boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nathalie Makoma boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Nathalie Makoma

Nathalie Makoma boeken?

EUR Prijs v.a. € 2475,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nathalie Makoma
Nathalie Makoma
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095