Klanttevredenheid
9
Motion Coverband

Wil je Motion Coverband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Motion Coverband voor een evenement.

Biografie Motion Coverband

In het pittoreske Wintelre is waar het vier jaar geleden allemaal begon. Vijf muzikanten die besloten samen muziek te gaan maken met als doel te gaan optreden. De eerste optredens volgde al snel en dat smaakte naar meer. Het verlangen om van ieder feest een knalfeest te maken werd steeds groter mede door dit enthousiasme hebben zij inmiddels 30 boekingen per jaar en kunnen zij niet wachten om de agenda nog meer te vullen. 

De band heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en is een volwassen band geworden maar is hun speelsheid nooit verloren. Een avond tussen het publiek is bepaald niet zonder risico’s, je zal zeker niet de eerste zijn die met een bezwete blouse en pijnlijke voeten maar een voldaan gevoel naar huis gaat. 

Zij hebben een repertoire dat gaat van disco medleys tot de hits van nu. De band kent de klassiekers en steekt deze net in een ander jasje met hier en daar een verrassing. Natuurlijk zijn verzoekjes ook altijd welkom! Kwaliteit en sfeer is wat telt voor Motion. Daar zullen de bandleden onder leiding van een prettig gestoorde frontvrouw voor zorgen. Zij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijk feest van te maken. 

Motion is de boeken met of zonder blazerssectie. 

Motion Coverband boeken doe je bij Viking Entertainment!

Motion Coverband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Motion Coverband

Motion Coverband boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Motion Coverband
Motion Coverband
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095