Klanttevredenheid
9
Mini Drive-In Kindershow

Wil je Mini Drive-In Kindershow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mini Drive-In Kindershow voor een evenement.

Biografie Mini Drive-In Kindershow

CORONAPROOF VOORSTELLINGEN
Zo lang de coronamaatregelen van kracht zijn trekt de Drive-In Kindershow eropuit met zijn speciaal omgebouwde theaterbus om vrolijke, interactieve, muzikale kindervoorstellingen voor klein publiek op gepaste afstand te spelen.

Deze energieke ‘Mini Drive-in Shows’ zitten propvol aanstekelijke live liedjes, duren 20 minuten en zijn per dagdeel te boeken. U kunt kiezen tussen drie varianten:

De Feest Drive-in Kindershow: Een feestje vieren in coronatijd? Ja hoor, dat kan! Deze mini-kindervoorstelling is een feest waar iedereen meedoet, waarbij kinderen constant actief betrokken worden. De beentjes gaan geheid van de vloer! Vanuit de theaterbus wordt er samen met het publiek een onvergetelijk feest gebouwd!

De Drive-in Mini Kindershow: Zolang het publiek niet naar het theater kan komen, komt de Drive-In Mini Kindershow naar het publiek! Gewapend met gitaar, ukelele, accordeon, percussie en een heleboel energie en enthousiasme trekt hij het land in met een tournee in het klein. Vanuit het mini-podium in een speciaal omgebouwde theaterbus wordt er een interactieve liedjesshow neergezet, inclusief de leukste kinderliedjes. Dat betekent natuurlijk dansen, zingen, springen, klappen en stampen!

De Therapeutische Familieshow: Met een ludieke, korte, interactieve familievoorstelling trekt de therapeut eropuit om de mentale en fysieke gezondheid van kinderen én hun ouders op peil te brengen na al die weken isolement en hen voor te bereiden op een terugkeer in de post-coronale samenleving. Deze muzikale therapeut komt werken aan uw conditie. Er is een heus quarantainelied (onder het motto 'het kan altijd erger'), de regeldruk binnenshuis wordt gefileerd, er is ruimte voor een meditatieve exercitie en bovendien wordt geoefend met basale sociale omgangsvormen die nu in onbruik raken, zoals 'een hand geven' of 'een bestelling op een terras doen'. Alles natuurlijk met aanstekelijke liedjes, interactie en humor als smeermiddel!

Mini Drive-In Kindershow boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Mini Drive-In Kindershow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze kinderact. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mini Drive-In Kindershow
Mini Drive-In Kindershow

Mini Drive-In Kindershow boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mini Drive-In Kindershow
Mini Drive-In Kindershow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095