Klanttevredenheid
9
Millennium Showband

Wil je Millennium Showband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Millennium Showband voor een evenement.

Biografie Millennium Showband

Wat maakt een groep muzikanten tot een succesvolle band? Is het de muziek, de presentatie, het showelement? Uiteraard is het een combinatie van een aantal aspecten. Het is in de eerste plaats heel belangrijk om de sfeer aan te voelen in de zaal en daarop in te spelen. Daarvoor heb je een breed repertoire nodig, een combinatie van dansmuziek, gezellige meezingers en nummers uit de periode van de jaren zestig tot en met nu. Van engelse wals tot soul en van tango tot rock. 
 

Millennium Showband boeken

De Millennium Showband uit Enschede speelt al vele jaren lang op bruiloften maar ook op personeels- en buurtfeesten, op schuttersfeesten en op iedere andere feestelijke gelegenheid. Voor een beperkt gezelschap maar met even groot gemak ook in een grote feesttent. En het is juist die ervaring, in combinatie met de muzikale kwaliteiten, die deze band tot een gezelschap van routiniers maakt. Maar wel muzikanten die het optreden met de band nog steeds als hun hobby zien en daardoor iedere avond opnieuw gemotiveerd en enthousiast voor het publiek verschijnen. 
Millennium Akoesties… 
 

Boekingen Millennium Showband

Een bruiloft of personeelsfeest kan worden begonnen met Millennium Akoesties. Dat zijn 20-30 minuten muziek met akoestische instrumenten, zoals accordeon, gitaren en zang. Het wordt gebracht op een aangenaam geluidsniveau zodat de mensen bij binnenkomst even rustig kunnen praten

Millennium Showband boeken doe je bij Viking Entertainment!

Millennium Showband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Millennium Showband boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Millennium Showband
Millennium Showband
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095