Klanttevredenheid
9
Mike Versteeg

Wil je Mike Versteeg boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mike Versteeg voor een evenement.

Biografie Mike Versteeg

Mike is een gezellige Nederlandstalige zanger uit Houten met een aanstekelijk enthousiasme! Daarnaast heeft Mike, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al podium ervaring en heeft hij een flinke dosis ervaring opgedaan in de muziek- en entertainmentwereld. Vanaf zijn 7ejaar klom hij al op het podium waar hij begon te zingen. Hij verzamelde zijn schoolgenoten destijds om het podium in de centrale hal. Vanaf die tijd ontwikkelde Mike zijn natuurlijke talent door veel thuis te oefenen en door de microfoon te pakken bij zijn voetbalclub en diverse feestjes op school en met vrienden.

Mike Versteeg boeken

Tot eind 2017 zong Mike in zijn vrije tijd voor o.a. goede doelen, vanaf dat moment besloot Mike vakkundig te werk te gaan. Een jaar later is hij met zijn eigen onderneming ‘Mike Versteeg Entertainment’ gestart. Daarnaast zocht hij contact met Ronald Visch van het platenlabel RoodHitBlauw en ging een samenwerking aan waardoor zijn carrière een flinke boost kreeg. Hij bracht zijn 1e officiële single uit getiteld ‘Op Eigen Benen staan’. Deze single ontving veel positieve aandacht, lovende kritieken en de juiste publiciteit. Mike ontwikkelt een eigen muziekstijl en brengt zijn 2e single ‘Ik Liet Jou Mijn Liefde Zien’ uit. 
 

Mike Versteeg boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mike Versteeg boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mike Versteeg boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mike Versteeg
Mike Versteeg
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095