Klanttevredenheid
9
Michael Antony Austin

Wil je Michael Antony Austin boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Michael Antony Austin voor een evenement.

Biografie Michael Antony Austin

Singer-songwriter Michael Antony Austin staat bekend om zijn unieke mix van levendige rocksongs en emotionele ballads, met een vleugje country-invloed.

Singer-songwriter Michael Antony Austin is een geboren performer, met een sterke gevoelige tenor stem. Al sinds zijn vroege tienerjaren staat hij op het podium en heeft hij een indrukwekkende muzikaal CV opgebouwd, met verschillende bands, projecten en als soloartiest, met honderden LIVE shows over de hele wereld… en nu ook in Nederland. Michael is geboren en getogen in Newcastle Upon Tyne, heeft een dubbele nationaliteit (zowel Brits als Duits) en woont in Duitsland dichtbij de Nederlandse grens. Als singer-songwriter heeft Michael inmiddels 4 albums uitgebracht met toegankelijke, persoonlijke country-flavoured pop, rock en folk. Deze innemende gitarist-zanger gooit als soloartiest of met zijn band op zowel intieme, kleinere evenementen, alsook op de grote festivals en in theaters hoge ogen.      

Afhankelijk van de locatie en/of het type optreden kunnen Michael en zijn band een show elektrisch of akoestisch spelen. Met een volledige band of als trio. Michael is ook als solo-artiest te boeken (met akoestische gitaar).Het nummer "Valentine" heeft een countryrockmelodie en zorgt voor een opzwepende sfeer die duidelijk voelbaar was tijdens het recente live-optreden van Michael Antony Austin en zijn band in TivoliVredenburg in Utrecht.

"Ik beschouw dit als een van de meest 'New Country'-achtige nummers die ik tot nu toe heb geschreven. Ik ben altijd een grote fan geweest van countryartiesten uit de late jaren '90 en het begin van de jaren 2000, zoals Brad Paisley, Keith Urban, Vince Gill, Dwight Yoakam, Garth Brooks, en nog veel meer. Dit was mijn eerste serieuze poging om die rockende countryklank en spirit, waar ik zo van hou, vast te leggen. Het is een eenvoudig verhaal van 'jongen ontmoet meisje', maar velen lijken de energie van het nummer te waarderen."

Michael Antony Austin boeken doe je bij Viking Entertainment!

Michael Antony Austin boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Michael Antony Austin
Michael Antony Austin
Michael Antony Austin
Michael Antony Austin
Michael Antony Austin
Michael Antony Austin
Michael Antony Austin
Michael Antony Austin

Michael Antony Austin boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Michael Antony Austin
Michael Antony Austin
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095