Klanttevredenheid
9
Meester Moeilijk

Wil je Meester Moeilijk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Meester Moeilijk voor een evenement.

Biografie Meester Moeilijk

Recent onderzoek heeft aangetoond dat huwelijksfeesten waar Meester Moeilijk optrad gemiddeld 76% minder vaak uitmonden in een scheiding! Hetzelfde onderzoek liet zien dat na een chique bedrijfsborrel met de Meester het ziekteverzuim gemiddeld 15% daalt en jaaromzetten astronomische hoogten bereiken.

Meester Moeilijk wandelt al meer dan vijftien jaar ontwapenend glimlachend door het
internationale nachtleven en de entertainmentwereld. Zo was hij eerder boeker en manager van diverse succesvolle artiesten en werkt hij voor The School Of House. Voor velen is hij echter vooral de DJ met de zonnigste platencollectie van Nederland.

De Meester draait namelijk helemaal niet zo ingewikkeld als zijn naam doet vermoeden. In zijn sets (met unieke ‘Goed Gevoel Garantie’) hoor je smooth disco, blije soul, en house-, pop-, reggae-, en rockclassics. Meester Moeilijk is positief, cool, uitnodigend, soms een stukje dieper, maar altijd vrolijk en doeltreffend!!

Zijn koffer vol muzikale endorfine bleek de afgelopen jaren al succesvol tijdens stijlvolle sets in Het Scheepvaartmuseum en Het Concertgebouw, maar ook in de gekte van festivals als Lowlands, Free Your Mind, Mysteryland, en Pitch. Daarnaast was Moeilijk te horen op brand-events van bijvoorbeeld Grolsch, G-Star, Rabobank, en MTV en op bijzondere locaties als Hotel Pikes op Ibiza en Club Provocateur in New York. Niet zo vreemd dus, dat Duncan ‘ID&T’ Stutterheim hem uitnodigde om te komen draaien op zijn afscheidsfeest.

Moeilijk is geen verlegen muurbloem-DJ en heeft graag een microfoon binnen handbereik. Een rake grap, een aankondiging, een presentatie met een knipoog… Alles natuurlijk in lijn met de avond en vanuit het hypersociale instinct dat de Meester zo geliefd maakt.

Dus maak het jezelf makkelijk en kies voor Moeilijk!

Meester Moeilijk boeken doe je bij Viking Entertainment!

Meester Moeilijk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Meester Moeilijk

Meester Moeilijk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Meester Moeilijk
Meester Moeilijk
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095