Klanttevredenheid
9
Me & Mr Jansen

Wil je Me & Mr. Jansen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Me & Mr. Jansen voor een evenement.

Biografie Me & Mr. Jansen

Als Micha de Jonge (geschiedenisdocent en Rock-drummer) en Wouter Jansen (biologiedocent en Metal-bassist) besluiten met een paar collega's een optreden voor hun leerlingen te verzorgen, valt kort voor aanvang de zanger uit. Micha besluit de taak van zanger op zich te nemen. De leerlingen weten niet wat ze horen en zijn dolenthousiast! Een nieuwe act is geboren en diezelfde dag hebben ze ook een naam: Me & Mr. Jansen.

Nadat ze in hun eerste jaar zo'n 50 huiskameroptredens hebben gedaan wordt de band in een pittoresk kroegje ontdekt door niemand minder dan Sanne Hans (Miss Montreal). Ze vraagt Me & Mr. Jansen mee op tour en neemt de mannen als verrassing mee naar Giel Beelen in zijn ochtendshow.

Direct na de tour (waarin o.a. Paradiso, Tivoli en De Oosterpoort werden aangedaan) brengen de heren hun nieuwe single 'Starlight' uit. De plaat wordt gelijk gebombardeerd tot 'favoRuudschijf' op Radio 538. Kort daarna zijn Me & Mr. Jansen ook geregeld te horen op 3FM en Radio 2.

Me & Mr. Jansen wordt veel geboekt tijdens de Popronde en eind 2015 komen ze met hun zelf georganiseerde Ignite Tour. In drie maanden tijd betreden de heren 25 podia, verspreid door het hele land. In 2015 wordt er een nieuwe EP verwacht en start een nieuwe clubtour.

Me & Mr. Jansen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Me & Mr. Jansen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Me & Mr Jansen

Me & Mr Jansen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Me & Mr Jansen
Me & Mr Jansen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095