Klanttevredenheid
9
Mc Remon

Wil je Mc Remon boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mc Remon voor een evenement.

Biografie Mc Remon

Remon is begonnen met rappen in 1995 met de Heerenveense rapgroep Acht MM. Na de eerste demo 'De Compilatie' volgden vele optredens door het hele land en werd het tijd voor de eerste cd. Dit werd een plaat op Acht MM Records (008) met de titel 'Waarom Acht'. Deze bleef niet onopgemerkt en er werden nummers gemaakt voor de Belgische nederhop verzamel cd 'Frithop is dood' en met de Friese tongercore band Jitiizer.

Remon kwam in contact met de Osdorp Posse en belande in het 'Onderhonden' project met Def p, Casto en Locomotief. Samen met de beatcreators Seda en Warlock maakten zij de cd 'Subwoefers'. 

In dezelfde periode maakte Acht MM op Acht MM Records (009) de mini cd 'Grote Broer'. Vele optredens volgden met als toppers het voorprogramma van de Beastie Boys in Ahoy, Pukkelpop (B), Frozenland, de Parade en De Plantage van de VPRO. Daarnaast werd er getourd door heel Nederland en België. In totaal heeft Remon in de loop van de jaren meer dan 400 optredens gedaan in binnen en buitenland. Met diverse bands en solo. 

Nadat het 'Onderhonden' project voor Remon over was vond hij het tijd voor een solo cd. Hij maakte de cd 'Korte Mette', wat een bescheiden underground succes werd. Ook werden er 2 videoclips gemaakt welke op diverse TV stations uitgezonden werden. Daarnaast is hij vanaf 2003 actief betrokken bij Omrop Fryslan tv, middels wekelijkse optredens. Er zijn verschillende nummers verschenen op diverse verzamel cd's. Ook speelt hij sinds 2002 in de hiphopfunkrock band Zwart op Wit, waarmee hij geselecteerd is voor het bandbegeleidingsproject Freesonica van Stichting Friesland pop. Hij werkt hard aan zijn 2e solo album, het debuutalbum van Zwart op Wit en de eerste Friestalige rap plaat ooit, dit in samenwerking met de bekende friese troudaboer Piter Wilkens. Daarnaast neemt hij steeds vaker de presentatie van evenementen voor zijn rekening. 

Mc Remon boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mc Remon boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mc Remon boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mc Remon
Mc Remon
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095