Klanttevredenheid
9
Marlayne

Wil je Marlayne boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marlayne voor een evenement.

Biografie Marlayne

De deelname aan het Eurovisie Songfestival (29 mei 1999 in Jeruzalem) betekende de doorbraak van Marlayne als solo-zangeres. Waar ze vooraf door velen getipt werd als kanshebster, op het moment suprème ook een prima performance gaf voor het oog van honderden miljoenen tv-kijkers, doch als gevolg van het tele-voting-systeem uiteindelijk genoegen moest nemen met een gedeelde achtste plaats. Ze ging dan ook niet bij de pakken neerzitten na haar avontuur in De Heilige Stad. Marlayne is een zelfbewuste zangeres die drommels goed weet wat ze wil. En dat is een langdurige solo-carrière. 

Deze ambities wekken geen verbazing bij het zien van haar achtergrond. Als dochter van Rein van den Broek, trompettist en bandleider van de jaren zeventig razend populaire formatie Ekseption, raakte ze al vroeg in de ban van de muziek. Ze kreeg op haar achtste haar eerste klassieke pianoles en droomde van een carrière als concertpianiste. Zoals zo vaak bij kinderen het geval is, veranderde deze droom snel. Marlayne was helemaal weg van het stoere nummer "I love rock & roll" van Joan Jett & The Blockhaerts (1982) en veranderde radicaal van koers: ze wilde popzangeres worden. Op haar zestiende begon ze zelf liedjes te schrijven, stopte met pianolessen en stapte na de havo over op het conservatorium voor de opleiding zang, lichte muziek. Ze bleek een goede leerling en rondde de studie een jaar eerder dan gepland af. Cum laude! 

Marlayne deed nog tijdens haar studie ervaring op in studio's als sessiezangeres voor jingles, commercials en in achtergrondkoortjes. Dat bracht haar bij de Frogettes, het koor dat René Froger begeleidde bij zijn concerten. In februari 2001 wordt Marlaynes eerste cd-album "Meant To Be" uitgebracht. Met haar eigen band toerde Marlayne langs de verschillende muziekcafés om daar haar eigen repertoire ter gehore te brengen. 

In mei 2001 verzorgt Marlayne samen met Ellemieke Vermolen de opening van het commerciele station V8. Na haar start bij V8 werd zij gevraagd voor het RTL4 programma De Draad Kwijt. Ook voor RTL4 presenteerde Marlayne een aantal items voor Staatsloterij Magazine. Hierin ging zij, in de feestmaand december, onder andere op bezoek bij de Kerstman in Finland en maakte zij life style blokjes vanuit diverse steden. Sinds september 2003 heeft Marlayne het SBS6 presentatie-team van Stem -en Hart van Nederland versterkt. Bijna dagelijks is zij op deze zender te zien. 

Naast het presenteren treedt Marlayne op in het land met haar eigen 5-koppige band, waarmee zij een fantastische show brengt met commerciele stukken, afgewisseld met haar eigen repertoire. Waarvan een tweewekelijks evenement in café STORM te Utrecht iedere zondagmiddag voor verrassende optredens met gast-artiesten zorgt.

Marlayne boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marlayne boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Marlayne

Marlayne boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marlayne
Marlayne
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095