Klanttevredenheid
9
Marc Floor boeken

Wil je Marc Floor boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marc Floor voor een evenement.

Biografie Marc Floor

Marc Floor is nog maar 17 jaar oud! Hij heeft een grote passie voor muziek. Voeg daar zijn gigantische portie talent aan toe en je hebt eenster in de dop te pakken. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kidsen tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen. Marc koos voor Snelle als coach en ontwikkelde zich binnen het The Voice circuit in rap tempo. Het resulteerde in een plek in de finale!

Na het avontuur bij The Voice wist Marc Floor zeker dat het hier niet bij kon blijven. Hij begon te werken aan eigen muziek en heeft ondertussen al wat eigen releases op zijn naam staan. Daarnaast heeft Marc Floor ook al aardig wat podiumervaring opgedaan. Zo verscheen hij in voorprogramma’s van Snelle en de Bankzitters, deed hij optredens door heel Nederland en stond hij zelfs op het podiumvoor 15.000 bezoekers tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam.

Marc Floor’s droom om serieus werk van zijn talent te maken wordt steeds meer werkelijkheid. Onlangs tekende hij zijn eerste deal bij Lieve Jongens, het platenlabel van zijn oude coach Snelle bij The Voice Kids. Om deze samenwerking af te trappen bracht Marc Floor de single ‘Zij Heeft Alles’ uit en in 2023 ook zijn eerste EP: 'Van Huis Uit'. Het is duidelijkdat de toekomst alleen maar rooskleuriger wordt voor Marc Floor en we kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer in petto heeft.

Marc Floor boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marc Floor boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Marc Floor boeken
Marc Floor boeken
Marc Floor boeken
Marc Floor boeken
Marc Floor boeken

Marc Floor boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marc Floor boeken
Marc Floor boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095