Klanttevredenheid
9
Magic John Boeken

Wil je Magic John boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Magic John voor een evenement.

Biografie Magic John

Kinderfeestje
Magic John maakt van een verjaardagsfeestje een feest om niet te vergeten. Magic John heeft speciaal voor kinderen een interactieve show ontwikkeld. De inhoud van de show hangt af van de leeftijd van de kinderen. De kinderen worden uitgenodigd om mee te helpen bij de verschillende goochelacts. U zult samen met de kinderen genieten van een fantastische show. Uiteraard wordt de jarige deze dag extra in het zonnetje gezet. En wie weet wil de goochelaar wel wat van zijn geheimen delen met de jarige?

Tafelgoochelaar
Doorziet u de vingervlugheid van Magic John? U kunt nu eens van heel dichtbij zijn beste trucs zien. Als u denkt hem te kunnen volgen zult u bedrogen uitkomen. Magic John toont u niet alleen kaarttrucs maar ook ijzerwaar passeren de revue en zelfs een leuke kikker wipt even binnen. Magic John loopt tussen uw gasten door en zal ze verstelt laten staan van de magie.

Magic Show
De Magic Show is een korte en krachtige show vol spanning, humor en sensatie. Samen met zijn assistente zal Magic John een aantal zeer spectaculaire illusies uitvoeren. De show wordt afgewisseld met andere goochelacts, waarbij het publiek een belangrijke rol speelt. Een absolute aanrader voor grote groepen.

Magic John boeken doe je bij Viking Entertainment!

Magic John boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Magic John Boeken
Magic John Boeken
Magic John Boeken
Magic John Boeken

Magic John Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Magic John Boeken
Magic John Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095