Klanttevredenheid
9
Madonna Tribute

Wil je Madonna Tribute boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Madonna Tribute voor een evenement.

Biografie Madonna Tribute

Al bijna 10 jaar wordt onze eigen Madonna oftewel Drieëlle solo met een tape-act in binnen- en buitenland geboekt om haar Madonna sing- en look-a-like kwaliteiten. Zo werd ze zelfs tweede tijdens de finale van de RTL televisie show "My name is".
 

Nieuw en uniek in Nederland en Europa is deze Madonna Tribute met 4-koppige LIVE band. Een prachtige muzikale show van ruim een uur met diverse kostuumwissels zoals u de Queen of POP oftewel Madonna kent en uiteraard zult herkennen. Tijdens de show komen alle tophits in een spetterende LIVE uitvoering een voor een voorbij en uiteraard zult u ook naast de look-a-like zang en het look-a-like uiterlijk ook versteld staan van de diverse look-a-like kleding gedurende de show. Boek nu deze unieke LIVE Tribute show bij Indieplant.

Madonna Tribute boeken doe je bij Viking Entertainment!

Madonna Tribute boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Madonna Tribute
Madonna Tribute

Madonna Tribute boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Madonna Tribute
Madonna Tribute
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095