Klanttevredenheid
9
Ma’MaQueen

Wil je Ma’MaQueen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ma’MaQueen voor een evenement.

Biografie Ma’MaQueen

Ma’MaQueen is meer dan een dragqueen; zij is een inspirerende kunstenaar en een onmiskenbaar talent. Als trotse moeder van het House of Holographic Hoes, modeontwerpster en veelzijdige kracht, is Ma’MaQueen een fenomeen waar men rekening mee moet houden.

In 2020 voegde ze zich bij de cast van Drag Race Holland voor het eerste seizoen dat werd uitgezonden op Videoland. Hier bewees ze een sterke kandidaat te zijn en verraste ze de jury week na week met haar verbazingwekkende creaties. Ze haalde het tot de laatste aflevering, waar ze op de derde plaats eindigde.

Het inhuren van Ma’MaQueen staat garant voor een lezing die even kleurrijk en onvergetelijk is als haar persoonlijkheid en optredens. Ze is een natuurlijke verhalenverteller die met humor, inzicht en gevoeligheid, de harten van haar luisteraars weet te raken.

Ma’MaQueen is meer dan een spreker; ze is een ervaring. Een lezing van haar is niet alleen informatief en oprecht, maar ook doordrenkt met de creativiteit en het charisma dat haar tot een van de meest geliefde figuren in de Nederlandse drag scene heeft gemaakt.

Ma’MaQueen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ma'MaQueen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ma’MaQueen
Ma’MaQueen
Ma’MaQueen

Ma’MaQueen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ma’MaQueen
Ma’MaQueen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095