Klanttevredenheid
9
Drag Queen Tyra Tall

Wil je Drag Queen Tyra Tall boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Drag Queen Tyra Tall voor een evenement.

Biografie Drag Queen Tyra Tall

Mijn naam is Tyra Tall. Ik ben het nieuwste lid van de Fab Dutch Sisters, de dragdochter van Tina-Christina en het kleine zusje van Paris Poizz. Nouja klein, met mijn heels ben ik langer dan 2 meter! Vandaar de naam “Tall” in mijn dragnaam.

Vroeger toen ik klein was wilde ik met carnaval rokjes op mijn hoofd, zodat ik net als mijn zus mooie lange haren zou hebben. Mijn zus was een groot fan van de Spice Girls (en daarom ik ook natuurlijk) en samen dansten we op de liedjes van deze popgroep! Ik denk dat toen stiekem al mijn liefde voor pruiken en hoge hakken is begonnen, maar door een bepaalde onzekerheid nooit durven uitten. Ik ben nu op een punt dat ik het aandurf en er meer mee wil doen, vandaar dat ik nu bij de Fab Dutch Sisters zit. Ik ben hier terecht gekomen via google, omdat ik op zoek was naar de Elmer’s Glue Stick.

oen zag ik op de webshop dat er een Drag House bij aangesloten zit en ook nog eens bij mij in de buurt, Wat wil je nog meer! Daarom heb ik meteen een berichtje gestuurd en ik ben hier met open armen ontvangen! :) Ik ben thuis al aan het experimenteren met drag, Dus ik ben nog een baby queen. Maar de Fab Dutch Sisters staan open om mij alles te leren over make-up en pruiken stylen!

Sinds een aantal jaar ben ik groot fan van RuPaul’s Drag Race en tijdens het kijken van deze show dacht ik elke keer: dit wil ik ook! Hoe leuk en heerlijk is het om je creativiteit kwijt te kunnen in make-up, pruiken en runway looks!?

Ik ben altijd al gefascineerd geweest in supermodellen op de catwalks. Daarom wil ik dit terug laten komen in Tyra, Je zult haar dan ook nooit zien op een hak lager dan 10cm.
Tyra houdt van fashion, strakke kleding en lang haar. Want deze lange benen moeten natuurlijk geshowd worden op het podium!

Drag Queen Tyra Tall boeken doe je bij Viking Entertainment!

Drag Queen Tyra Tall boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Queen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall

Drag Queen Tyra Tall boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Drag Queen Tyra Tall
Drag Queen Tyra Tall
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095