Klanttevredenheid
9
Lou Roman Band

Wil je Lou Roman Band boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lou Roman Band voor een evenement.

Biografie Lou Roman Band

De Lou Roman Band is één van de top orkesten van de Benelux. Met hun zeer uitgebreid repertoire gaande van swingende evergreens tot de stevige hedendaagse top 30 bits maken zij van elk optreden een swingende party.

Zij kregen reeds meerdere buitenlandse tournees aangeboden en verzorgden gala's in o.a. Berlijn, München, Bem, Zürich, Parijs, Cannes en Barcelona. 25 jaar verzorgden zij de zomershows van het Witte Paard te Blankenberge. Van 1989 tot 1993 waren zij bijna wekelijks te gast op televisie ais huisorkest van V.T.M.'s " WALTERS VERJAARDAGSHOW" waar zij de diverse live acts begeleidden.

ln de loop der jaren is de groep de favoriete begeleidingsformatie geworden van vele internationale artiesten. Zij speelden o.a.live met The Three Degrees, The Trammps, Martha Reeves, The Marvelettes, Harold Melvin's Blue Notes, Viola Wills, Johnny Logan, Sister Sledge, Linda De Suza, Wall Street Crash, Toots Thielemans, Malcolm Roberts, Rob De Nijs, Lee Towers, Anita Meyer en de Magic Platters.

De Lou Roman Band werd in 1994, 1995 en 1996 onderscheiden met de ZAMU A WARD voor het beste amuzementsorkest. Sinds oktober 1997 is de band de vaste begeleidingsformatie van René Froger. Voor begeleiding van artiesten kan de band optreden in bigband formatie of uitgebreid worden met strijkers.

De muzikanten van de Lou Roman Band hebben een zeer gevarieerd repertoire in de vingers. Bovendien voelen zij de sfeer van het moment ais geen ander aan: het zesde zintuig waarmee ze elke zaal onder stoom zetten

Lou Roman Band boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lou Roman Band boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lou Roman Band boeken?

EUR Prijs v.a. € 4050,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lou Roman Band
Lou Roman Band
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095