Klanttevredenheid
9
Los Banderos

Wil je Los Banderos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Los Banderos voor een evenement.

Biografie Los Banderos

Ai caramba! Deze boeven zijn begin 2019 opgepakt na jarenlang gezocht te zijn geweest voor het veroorzaken van tè veel fiesta all around the country. Eind 2022 werden er in het geheim plannen gesmeed voor een uitbraak. Met de hulp van een oude amigo is dit plan geslaagd en sindsdien zijn ze op de vlucht.

Zo nu en dan duiken ze op in het openbaar om altijd een spoor van brute fiesta achter te laten. Als jij dacht dat ze zich koest zouden houden.. nou, dan heb je het mis! Het overheid advies luidt: als jij de Banderos brothers tegenkomt, don’t hide, fiesta for life!

Het gerucht gaat dat de Los Banderos brothers nergens voor in staan en overal tot het gaatje gaan. Hartslag verhogende, ritmische billenschudders, dampende house hitjes en beukende hardstyle knallers. Maak je klaar voor een wervelwind van bruut muzikaal geweld!

Los Banderos boeken doe je bij Viking Entertainment!

Los Banderos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Los Banderos
Los Banderos
Los Banderos

Los Banderos boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Los Banderos
Los Banderos
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095