Klanttevredenheid
9
Lorena

Wil je Lorena boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lorena voor een evenement.

Biografie Lorena

Ze is een podiumbeest dat garant staat voor pure sensatie. Op de bühne is ze een diva met onuitputtelijke energie, dynamiek, en een stem die menigeen "Flabbergasted" achterlaat. 

In de show van ca. 30 min. volgen de 25 grootste hits uit de jaren 70 elkaar in sneltempo op. In een sneltreinvaart komt één grote medley voorbij zonder pauzes en lange babbels. De arrangementen zijn in een nieuw jasje gestoken en helemaal van deze tijd met wissellende muziekstijlen. Een unieke en swingende show met zang, dans, en muzikale verassingen waarbij niemand stil kan blijven zitten. Lorena neemt je mee naar een wereld waarin alles draait om muziek en show, op een manier zoals geen act eerder gepresenteerd is. Lorenawordt tijdens haar optredens bijgestaan door twee fantastische dancers; Johnson en Ivan.

Menig radio DJ maakt gebruik van haar stem. Verder heeft Lorena gewerkt met o.a.: The Tramps, Rose Royce, Tony Hadley, Debbie Sledge, Gerard Joling en Rene Froger. Naast het inzingen van meerdere top 50 projecten, jingle's en commercials, is zij vocal coach, deed 2 keer mee aan het Nationaal Songfestival, en verzorgde vele radio en TV optredens in binnen en buitenland.

Producer John Dirne  heeft zich persoonlijk met deze productie bemoeid, hij wilde niet zomaar een cover, maar eentje die zich kon meten met de wereldklasse en het liefst nog zou overtroeven ook! 

Het resultaat is meer dan geslaagd, Dance around the world is inmiddels Grandslam bij Slam!FM. De reacties van de rest van medialand beloven dat dit een enorme hit gaat worden.

Lorena, een act waar nog lang over gepraat zal worden.....

Lorena boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lorena boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lorena

Lorena boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lorena
Lorena
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095