Klanttevredenheid
9
Loizy

Wil je Loizy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Loizy voor een evenement.

Biografie Loizy

Loizy is een unieke vrouwelijke DJ-act die een ongeëvenaard niveau van energie en expertise geeft aan elk evenement waar ze performen. Deze drie ervaren en talentvolle vrouwen, combineren de beste DJ mixing skills, spectaculaire live vocals en opzwepende percussie met één resultaat: een waanzinnige show en performance!

Hun specialiteit ligt in de genres house en dance, en de sets zijn zorgvuldig samengesteld om die ​​energieke party vibe te creëren. De ervaring van deze leading ladies in de muziekindustrie zorgt ervoor dat ze een scherp oor hebben voor de beste sounds, een aangeboren vermogen om de menigte te lezen en hun sets aan te passen om het energie level op de dansvloer non-stop hoog te houden.

Wat Loizy uniek maakt, is hun dynamische podiumpresentatie en interactie met elkaar en het publiek. Live zang en percussie voegen een extra laag muzikaliteit en ritme toe aan de show, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat die men niet snel vergeet! Of het nu gaat om een ​​bedrijfsevenement, een openbaar festival of een privéfeest, Loizy is de perfecte aanvulling op elke line-up.

Loizy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Loizy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Loizy
Loizy
Loizy
Loizy
Loizy

Loizy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Loizy
Loizy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095